Advocaat


Mr. N.P.J.M. (Nicole) Kreté-Marres – advocaat en mediator gespecialiseerd in personen-, familie- en erfrecht.

Mr. Nicole Kreté-Marres startte haar juridische carrière bij KienhuisHoving Advocaten in Enschede. Ze werkte daar zes jaar als advocaat, gespecialiseerd in personen-, familie- en erfrecht in de ruimste zin van het woord. Zij vervolgde haar carrière bij Verhoeff Advocaten en Mediators in Den Haag. Nicole is sinds mei 2011 werkzaam als partner bij KreteMarres Advocatuur en Mediaton.

Nicole is gespecialiseerd in echtscheidingszaken van ondernemers, echtscheidingen met een internationaal karakter en in erfrecht. Verder heeft ze veel ervaring met alimentatiekwesties, omgangsregelingen, gezagskwesties, naamswijzigingen en adoptieprocedures. Ook kan zij adviseren op het gebied van huwelijksvermogensrecht (huwelijksvoorwaarden, deling en scheiding van de huwelijksgoederengemeenschap) en zaken waar kinderen bij betrokken zijn.

Door haar kennis en ervaring in het Jeugdwelzijnswerk -en specifiek door haar opleiding HBO-J (Jeugdwelzijnswerk)- heeft Nicole
naast de juridische gevolgen van een echtscheiding, ook bijzondere aandacht voor emoties van scheidende partners en hun kinderen. Deze combinatie is haar kracht als echtscheidingsbemiddelaar en mediator. Ook zijn haar opleiding Jeugdwelzijnswerk en haar werkervaring met kinderen van grote toegevoegde waarde bij het opstellen van ouderschapsplannen.

 

Nicole krete Advocaat en mediator in denhaag gespecialiseerd in erfrecht, echtscheidingszaken van ondernemers, echtscheidingen. Verder heeft ze veel ervaring met alimentatiekwesties, omgangsregelingen, gezagskwesties, naamswijzigingen en adoptieprocedures.