top of page

Advocaat & Mediator

Mr. N.P.J.M. (Nicole) Kreté-Marres

Mr. Nicole Kreté-Marres startte haar juridische carrière bij KienhuisHoving Advocaten in Enschede. Ze werkte daar zes jaar als advocaat, gespecialiseerd in personen-, familie- en erfrecht in de ruimste zin van het woord. Zij vervolgde haar carrière bij Verhoeff Advocaten en Mediators in Den Haag. Nicole is sinds mei 2011 werkzaam als partner bij KreteMarres Advocatuur en Mediaton.

Nicole is gespecialiseerd in echtscheidingszaken van ondernemers, echtscheidingen met een internationaal karakter en in erfrecht. Verder heeft ze veel ervaring met alimentatiekwesties, omgangsregelingen, gezagskwesties, naamswijzigingen en adoptieprocedures. Ook kan zij adviseren op het gebied van huwelijksvermogensrecht (huwelijksvoorwaarden, deling en scheiding van de huwelijksgoederengemeenschap) en zaken waar kinderen bij betrokken zijn.

Door haar kennis en ervaring in het Jeugdwelzijnswerk -en specifiek door haar opleiding HBO-J (Jeugdwelzijnswerk)- heeft Nicole
naast de juridische gevolgen van een echtscheiding, ook bijzondere aandacht voor emoties van scheidende partners en hun kinderen. Deze combinatie is haar kracht als echtscheidingsbemiddelaar en mediator. Ook zijn haar opleiding Jeugdwelzijnswerk en haar werkervaring met kinderen van grote toegevoegde waarde bij het opstellen van ouderschapsplannen.

Jaarlijks volgt zij diverse cursussen op juridisch en fiscaal gebied om er voor te zorgen dat zij juridisch inhoudelijk van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijft. De hoogst mogelijke specialisatie voor zowel personen- en familierecht als erfrecht is de VFAS specialisatie opleiding. Beiden heeft zij afgerond middels een mondeling examen met een 9 voor personen- en familierecht en een 8 voor erfrecht. Tevens heeft zij succesvol het examen van de VEAN behaald. In de mediation is zij in staat om heftige emoties te reguleren en met haar juridische financiële kennis er voor te zorgen dat er een wel overwogen en uitgebalanceerde overeenkomst wordt gesloten. 

logo_fas_edited.jpg
Vean-keurmerk-Vereniging-erfrecht-advoca
logo-front_edited_edited.png

Recensies

Over Mr. Nicole Kreté-Marres als advocaat en/of mediator: 

Testimonials

Nog nooit heb ik zo een bijzondere advocate meegemaakt. Ze heeft oog voor wat belangrijk is. Ze is secuur en zoekt alles tot in de puntjes uit waarbij ze snel tot de kern van de zaak komt. Ze is zakelijk maar verliest daarbij het menselijk aspect nooit uit het oog. Ze is niet financieel gedreven maar strijd voor de rechten van haar cliënt, daarbij is ze realistisch in de slagingskansen van een zaak. Ze communiceert helder en duidelijk en weet de juridische taal te vertalen naar een taal die voor de minder juridisch onderlegde duidelijk en helder is. Kortom een integere vakvrouw met compassie en ervaring. Ik zou haar een ieder aanbevelen en ik zou haar zonder enige twijfel weer benaderen als ik ooit weer een advocate nodig zou hebben.

Nicole Kreté-Marres is een super intelligente professional. Zij weet precies de essentie uit een case te halen. De pijnpunten worden opgelost. Zij luistert goed. Ik zou haar haast weer een pittige case willen voorleggen gewoon om wederom haar strategie te kunnen volgen. Haar secretariaat functioneert conform de advocate zelf: betrouwbaar, altijd bereikbaar en correct. Zeer aanbevolen in moeilijke tijden.

Na 13 jaar ellende met diverse advocaten eindelijk een dame die mij professioneel, efficiënt en vooral effectief heeft bijgestaan. Niet gedreven door geldzucht en dus rekken van procedures zoals bij diverse bekende, vooral veel te grote kantoren wel het geval is.
Ik kan haar van harte aanbevelen bij moeilijke (v)echtscheidingen.

In het verleden vaak met grote kantoren gewerkt en toen ontving ik altijd enorm hoge declaraties. Haar kennis en kunde is van het zelfde niveau dus ze zou haar uurtarief moeten verhogen.

Na 2 mediators en een zeer stroef verlopen scheiding ben ik op professionele wijze bijgestaan door Nicole Kreté. Door haar bijzonder aangename werkwijze en heldere manier van communiceren heeft ze het toch voor elkaar gekregen om op redelijk korte termijn zonder gerechtelijke procedures tot een vergelijk te komen met mijn ex.Tijdens de onderhandelingen heeft ze nooit uit het oog verloren dat de ‘oplossing’ voor beide partijen redelijk moest zijn.

We zijn super geholpen bij KreteMarres. Naast de professionele en efficiënte begeleiding vond ik het erg prettig dat Nicole de soms ietwat complexe juridische teksten duidelijk kon uitleggen, zodat we 100% op de hoogte waren van de inhoud van ons contract.

Wij zijn zeer professioneel en klantgericht geholpen. Er werd goed gekeken naar wat belangrijk was voor ons en hoe wij het wilde inrichten. Zij was op een fijne manier betrokken en er werden continue oplossingen aangedragen. Daarnaast werd er snel gehandeld waardoor het totale proces snel afgehandeld was. Wij kunnen KreteMarres Advocatuur van harte aanbevelen!

Uitstekend, snel en professioneel geholpen, ik kan het gespecialiseerde kantoor KreteMarres Advocatuur & Mediation van harte aanbevelen.

Ik vond het een heel lastig proces, maar Nicole was in staat om de heftige emoties te reguleren en hielp ons met het vinden van een oplossing die wij zelf niet hadden bedacht.

Ik vond het een moeilijk traject maar door de hulp van Nicole zijn de kinderen veel beter uit de echtscheiding gekomen dan ik vooraf had gedacht.

Nicole is de Sven Kramer in de advocatuur. Je wilt haar niet tegenover je hebben in de rechtszaal.

We zijn blij dat we van tevoren de tijd en moeite hebben genomen om met Nicole te bespreken wat de impact op onze activa zou zijn na ons huwelijk, de impact op het pensioen en in geval van overlijden van een van ons. Nu weten we wat we kunnen verwachten als deze dingen kunnen gebeuren. Het hebben van goede huwelijkse voorwaarden draagt ​​bij aan het voorkomen van toekomstige obstakels.

Ik ben zo dankbaar voor al je steun in het bedrijf, ook financieel. Zonder uw hulp zou ik geen oplossing hebben gevonden.

Ik wil je bedanken voor je uitstekende werk, je steun, je professionaliteit, je snelle en accurate reacties en feedback en je rustige aanpak. Het gaat heel goed met me en ik ben erg dankbaar dat ik nu mijn leven los kan laten en door kan gaan.

Ik ben erg dankbaar voor wat je hebt gedaan om mij te vertegenwoordigen. Dank je wel.

Ik wil je bedanken voor de hulp die je me op zo'n sympathieke manier hebt gegeven om me de alimentatie te geven waar ik recht op had.

Ik ontmoette Nicole Kreté na lang worstelen met mijn vorige familierecht advocaat. Ik dacht vaak dat ik een second opinion moest krijgen, maar ik twijfelde te lang totdat op een dag mijn advocaat besloot van baan te veranderen.

Ik hoorde van Nicole Kreté via een buurman en hoorde uitstekende kwalificaties van haar. Mijn zaak was een internationale rechtszaak met Frankrijk, Mexico en Nederland.

Ze is zeer professioneel en ik had altijd het gevoel dat ze rekening hield met mijn mening en emoties voordat ze me adviseerde. Als ik terugkijk op de zaak, denk ik dat het veel minder lang had kunnen duren als ik met haar begonnen was. Ze heeft een zeer strategische geest en ik ben erg tevreden met de uitkomst na min of meer 1 jaar met haar.

Familiezaken kunnen emotioneel zijn en ze heeft een goede combinatie van hart en hoofd die uw belangen in perspectief plaatst. Ze is niet geïnteresseerd in het snel afronden van een zaak. Hoewel het familierecht in elk land enigszins kan verschillen, is ze in staat om een ​​duidelijk pad te vinden om te bemiddelen en / of u te verdedigen met een internationale mindset. Dus als je een buitenlander bent, is ze echt een geweldige partner voor jouw zaak.

Nicole is zeer deskundig, tactisch en betrokken. Een echte vakvrouw met hart voor haar cliënt!

bottom of page