top of page

Werkwijze

Contact met KreteMarres Advocatuur en Mediation begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur, bestemd om vast te stellen of onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Na het verstrijken van dit half uur gelden de normale tarieven. Deze zijn gebaseerd op een combinatie van ervaring, specialisme en complexiteit van de zaak. De tarieven zijn concurrerend. Een kennismakingsgesprek kan meestal op korte termijn worden ingepland en kan per e-mail worden aangevraagd.

Klanten ontvangen iedere maand een gespecificeerde rekening voor de verrichte werkzaamheden in de betreffende maand. KreteMarres berekent vijf procent kantoorkosten.


De algemene dienstverleningsvoorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden die (medewerkers van) KreteMarres verrichten en vindt u op de achterzijde van ons briefpapier.

Rechtsbijstandsverzekering 

KreteMarres kan mogelijk ondersteuning bieden op basis van uw rechtsbijstandsverzekering. Neem contact op met uw verzekeringsagent of uw verzekeringsmaatschappij om te zien of onze juridische kosten door uw verzekering worden gedekt.

Gesubsidieerde rechtsbijstand

 

U kunt in aanmerking komen voor rechtsbijstand op basis van een geldbedrag wanneer u een laag inkomen heeft. In dat geval vergoedt de overheid de kosten voor rechtsbijstand. Meer informatie is te vinden op www.rechtsbijstand.nl. KreteMarres werkt niet op basis van rechtsbijstand. Als u in aanmerking komt voor rechtsbijstand, verwijzen we u graag naar de website van vFas (www.verenigingfas.nl) waar u een professional kunt vinden die u kan helpen op basis van rechtsbijstand. 

bottom of page