Tarieven

Contact met KreteMarres Advocatuur en Mediation begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur, bestemd om vast te stellen of onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.

Na het verstrijken van dit half uur gelden de normale tarieven. Deze zijn gebaseerd op een combinatie van ervaring, specialisme en complexiteit van de zaak. De tarieven zijn concurrerend. Een kennismakingsgesprek kan meestal op korte termijn worden ingepland en kan per e-mail worden aangevraagd.

Klanten ontvangen iedere maand een gespecificeerde rekening voor de verrichte werkzaamheden in de betreffende maand. KreteMarres berekent vijf procent kantoorkosten.
De algemene dienstverleningsvoorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden die (medewerkers van) KreteMarres verrichten en vindt u op de achterzijde van ons briefpapier.

postquoteVoormalig cliënt: In het verleden vaak met grote kantoren gewerkt en toen ontving ik altijd enorm hoge declaraties. Jouw kennis en kunde is van het zelfde niveau dus je zou je uurtarief moeten verhogenpostquote2